dimarts, 22 de juliol del 2014

INFORMACIÓ ACAMPADA JULIOL



Benvolgudes famílies,
com ja sabeu aquesta setmana fem l’esperada ACAMPADA a l’escola, la nit del 24 al 25. Doncs us volem informar una miqueta de les activitats que farem, quin procediment seguirem i les coses que calen dur.
Dijous 24 seguirem la rutina de dia de sortida, i durant aquest dia farem una “Jornada de convivència”. Al matí es realitzaran diferents activitats i tallers en grups, tot dins de l’escola. Per dinar i a la tarda anirem al Parc Dalmau.
A les 17h farem la sortida per aquells que NO es queden a l’Acampada, ja que a partir de les 17h començaran les activitats pels que es queden.
A partir de les 17h berenarem, anirem tots junts a fer un bany i jocs a la platja i muntarem llits per la dormida.
Farem un sopar comú de Festa major, i cada nen/a haurà de dur un ingredient (en una bossa de plàstic fora de la motxilla) que formarà part del menú.
El menú de sopar serà:
- Pà amb tomàquet - Pernil dolç - Formatge - Fuet
Després de sopar faran una activitat i al acabar-la anirem a dormir.
Al dia següent hi haurà hora d’acollida, de 8 a 9, per aquells que no han vingut a l’acampada, i després farem entrada a les 9 pels que falten.
Tots aquells nens i nenes que tenen menjador contractat i els seus fills/es s’han quedat a l’acampada i han de quedar-se a dinar divendres, de 8 a 9h haureu de dur el tupper amb el dinar.
Divendres al matí esmorzarem tots junts ( NO cal dur esmorzar divendres). Farem una activitat sorpresa per acomiadar el mes de juliol, i a les 13h farem la sortida com sempre. A la tarda hI haurà casal com normalment.
Cal dur:
Dijous 24 “Jornada de convivència”:
- Esmorzar i dinar - Aigua - Banyador i crema solar posada - Tovallola i xancletes a la motxilla
- Calçat còmode per anar al Parc Dalmau
Acampada:
- Berenar - Sac de dormir - Aïllant - Pijama - Muda - Lot

Atentament l’Equip del Casal d’estiu


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada