dimecres, 15 de juliol del 2015

El diari dels grans del casal


Dimecres 8 de juliol, vam treballar el déu Neptú. Al matí, vam fer activitats relacionades amb l'aigua ja que Neptú era el déu dels mars. Vam fer el joc de la bomba, amb globus d'aigua, relleus amb un got d'aigua, guerra de pistoles d'aigua i ens vam banyar a la piscina. A la tarda, vam fer clauers amb animals del mar i, més tard, ens vam banyar a la piscina i es va acabar el dia.


Dijous 9 de juliol, vam anar al parc aquàtic Marineland. En arribar al parc vam esmorzar i després vam entrar. Seguidament alguns van anar a l'espectacle d'aus i els altres als tobogans. Quan els nens de l'espectacle d'aus van tornar, els nens que volien veure lleons marins i dofins, van anar-hi. Després, ens vam trobar per decidir a quins tobogans anàvem. Després d'anar a tobogans vam anar a dinar. En acabat, vam anar una altra vegada als tobogans i a un tobogan ens vam trobar la nostre ex monitora Míriam. Finalmeent vam tornar al casal i vam marxar.


Divendres 10 de juliol al matí, vam iniciar els projectes que vam elegir. Els projectes són: periodisme, còmic, màgia, circ, sensorial, teatre i flash mob. A la tarda, vam anar a la platja, vam berenar, vam fer una festa d'escuma al Passeig de Mar i finalment vam anar al casal i després vam anar cap a casa.


Dilluns 13 de juliol al matí, vam anar a esmorzar al Passeig de Mar i després vam anar a banyar-nos a la platja. Tot seguit, vam anar a dinar. A la tarda, vam fer jocs de taula tradicionals, vam berenar i per acabar vam anar a jugar a volei al Passeig de Mar.


Dimarts 14 de juliol, al matí, vam anar a fer-nos una fotografia tots els nens i monitors. Seguidament, vam anar al Pati de l'Ós i vam jugar a la bandera.


Pau Costa i Hèctor Nualart










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada